De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Toernooien

Op zaterdag 19 oktober 2019 organiseren wij voor de 4e keer het Make A Wish Badminton mannen en vrouwen -dubbel toernooi ten bate van Make A Wish Nederland, die kinderen met een levensbedreigende ziekte hun wens laten uit komen. Deze wensvervulling geeft deze kinderen weer kracht. De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede van Make A Wish Nederland. Wij nodigen u van harte uit om samen met uw partner in te schrijven voor dit toernooi.

Deelname aan het toernooi staat open voor recreanten en (ex) competitie spelers. De minimum leeftijd voor deelname is 17 jaar. Om deel te nemen dient u niet hoger te spelen dan 1e klasse district. Het toernooi wordt gespeeld op tijd in poules van verschillende sterkte.

Aanvang van het toernooi is om 09.15 uur en de prijsuitreiking zal om ca. 17.00 uur zijn. Het toernooi wordt gehouden in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd “de Kalkwijck”, Nieuweweg 8, 9603 BM te Hoogezand.

Algehele organisatie              : Henk Jan de Haan en Frans Dekker

Wedstrijdsecretariaat             : Henk Hendriks

Wedstrijdleider                       : Frits van der Klei

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-- en kan bij voorkeur worden overgemaakt op rekeningnummer : NL10INGB0006421240 t.n.v. H.J. de Haan, Sappemeer o.v.v. “Wishtoernooi 2019” Graag ook vermelden voor wie er betaald wordt. Er mag ook in de zaal worden betaald voor aanvang van het toernooi.

De inschrijving sluit op 12 oktober 2019 of zodra het maximaal aantal spelers is bereikt! Wij hopen spoedig uw inschrijving te mogen ontvangen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De organisatie is niet aansprakelijk voor schade in de vorm van lichamelijk letsel, diefstal en beschadiging van persoonlijke eigendommen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                   “INSCHRIJFFORMULIER “ WISHTOERNOOI 2019”

Team:                                         Speler1                                            Speler 2

Naam

Voornaam

Adres

Pc-Plaats

Tel.nr.

E-mailadres

Vereniging

Speelsterkte

     Recreant

       Recreant

     Comp.speler   .. klasse ddw/zz

       Comp.speler   .. klasse ddw/zz

     Ex-comp.speler   .. klasse

       Ex-comp.speler   .. klasse

"Make-A-Wish: een stralend licht voor degenen die het zo hard nodig hebben !" 

www.makeawishnederland.org

www.facebook.com/MakeAWishNederland/?fref=ts

 


 
 Siepeltoernooi van BC Dwingeloo!  vrijdagavond 29 november
 

Na twee zeer geslaagde edities in 2017 en 2018 is het nu alweer tijd voor het 3e Siepeltoernooi van BC Dwingeloo! Wie gaat er dit jaar met de Siepels vandoor?
Dit gezelligheidstoernooi (Amerikaans dubbel, elke wedstrijd met een andere medespeler) organiseren wij op vrijdagavond 29 november 2018 vanaf 20.30 (zaal open vanaf 20.00) in sporthal ‘De Hulsebosch’ te Dwingeloo.

In de bijlage treft u de uitnodiging aan.

Net als de voorgaande jaren gaat de opgave via een online opgaveformulier, die te vinden is via https://forms.gle/BYhB149YBHYsN3Pr7 Om het overzichtelijk te houden is opgeven ook dit jaar uitsluitend mogelijk via deze weg. Vorig jaar waren er vragen over met het niet werken van de link op de uitnodiging. Dit klopt, omdat de uitnodiging een pdf bestand is. Bij Word verandert de complete lay-out. Het is een kwestie van even overtypen, of de link uit deze mail kopiëren.

De inschrijving sluit op 20 november óf bij het maximaal aantal van 50 deelnemers! VOL=VOL! De inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Bij het bereiken van 50 deelnemers, of het verstrijken van de inschrijvingsperiode komt u op de reservelijst. Bij uitval kunnen wij u tot 18.00 uur berichten.

In navolging van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) gebruikt Badminton Club Dwingeloo (BCD) de verstrekte gegevens alleen voor de daarvoor bestemde doeleinden. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u naar de Privacy Statement op de website. Deelname geschiedt op eigen risico.

Omdat u vorig jaar ook meedeed, ontvangt u als eerste de uitnodiging. Op 16 oktober wordt de uitnodiging verder verspreid. Geeft u zich dus snel op!

Graag ontvangen wij van u een reactie van ontvangst.

 
‚ÄčSportieve groet,
Ramon Rozeboom Competitie- & toernooicoördinator BC Dwingeloo