De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Een super winstpartij voor Appelscha 1 tegen Staphorst.

In mijn schema stond deze wedstrijd voor volgende week dinsdag gepland, maar de spelers hadden beslist dat het een weekje eerder zou gebeuren. Voor mij geen probleem, toen het bestuur mij een mailtje stuurde dat er een wedstrijd was. Kon ik nog even lekkere warme kleding opzoeken. De spelers van Appelscha waren Janet en Ruth, Teun en de laatste tijd vaste invaller, Stefan.

Lees meer...

Thuiswedstrijd Appelscha 4 om de 3e of 4e plaats

Op dinsdagavond 10 april 2018 moest Appelscha 4 nog een keer aan de bak om te strijden voor de 3e of 4e plaats. De spelers waren Jannie, Sytske, Kees en Berend. Deze bijzondere wedstrijd was tegen Oldemarkt 1. Eerder hadden ze ook al eens een uitslag van 4-4 tegen elkaar gespeeld. Sommigen zeiden als grapje, dat het deze keer wel weer zou gebeuren.
Zo tegen 20.00 uur begonnen Berend en Kees aan hun herendubbel.

Lees meer...

Veel 3 setters bij wedstrijd Appelscha 4 tegen Ruinen 4

Deze wedstrijd werd gespeeld op 13-3-2018. De spelers van Appelscha 4 waren: Berend, Kees, Jannie en Sytske. De spelers van Ruinen ken ik niet bij naam, maar dat weet Marjan die mij vroeg het verslag ook naar hen te sturen vast wel. Hun vaste schrijver was deze avond verhinderd.

Lees meer...