De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Stanfries

stanfries

 

Stanfries heeft een eigen website:

www.stanfries.nl

 1. De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 20192020 zijn halverwege mei gepubliceerd. We hebben een kleine update van wisselingen trainers en leiders gegeven begin juni. De overschrijvingsperiode is gesloten en zijn dichter bij perfectie. Hierbij doen we jullie de definitieve teamindeling toekomen tevens treffen jullie meer informatie aan over: Wie is mijn trainerleiders Wanneer is onze eerste training Op welke dagentijden trainen wij aankomend seizoen Verder zijn er in de onderste jeugdteams hier en daar wat verschuivingen dit omdat de JO10 explodeerde van spelers. In deze categorie spelen ze 6 vs 6. Er zijn gesprekken geweest met betrokken en hebben wederom een JO9 ingeschreven. Vacatures:Er staan nog enkele vacatures open: Leider voor het 1e elftal Trainer voor het 2de elftal Trainer en leider voor de O17 Assistent trainers voor O9O81 en 2 Spelersouders van de verschillende teams zullen op de hoogte gesteld worden via de app van de betreffende teams. Namens het bestuur alvast veel plezier en succes toegewenst voor het komende seizoen. Voor nu goede vakantie en tot snel op en langs de velden van onze club.De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 20192020 zijn halverwege mei gepubliceerd. We hebben een kleine update van wisselingen trainers en leiders gegeven begin juni. De overschrijvingsperiode is gesloten en zijn dichter bij perfectie. Hierbij doen we jullie de definitieve teamindeling toekomen tevens treffen jullie meer informatie aan over: Wie is mijn trainerleiders Wanneer is onze eerste training Op welke dagentijden trainen wij aankomend seizoen Verder zijn er in de onderste jeugdteams hier en daar wat verschuivingen dit omdat de JO10 explodeerde van spelers. In deze categorie spelen ze 6 vs 6. Er zijn gesprekken geweest met betrokken en hebben wederom een JO9 ingeschreven. Vacatures:Er staan nog enkele vacatures open: Leider voor het 1e elftal Trainer voor het 2de elftal Trainer en leider voor de O17 Assistent trainers voor O9O81 en 2 Spelersouders van de verschillende teams zullen op de hoogte gesteld worden via de app van de betreffende teams. Namens het bestuur alvast veel plezier en succes toegewenst voor het komende seizoen. Voor nu goede vakantie en tot snel op en langs de velden van onze club.

  The post Definitieve teamindelingen | informatie trainingen appeared first on VV Stânfries.

 2. Wederom nieuwe samenwerking gevonden ditmaal tussen v.v. Stnfries en Grasjan.nl. Aankomend seizoen 20192020 gaan we gebruik maken van deze diensten. Om de twee weken worden de lijnen op beide speelvelden gezet dit gaat gebeuren d.m.v. een robot belijning. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Tevens kunnen we vaste afmetingen en belijning maken voor onze jeugdteams www.gazonbemesting.nlWederom nieuwe samenwerking gevonden ditmaal tussen v.v. Stnfries en Grasjan.nl. Aankomend seizoen 20192020 gaan we gebruik maken van deze diensten. Om de twee weken worden de lijnen op beide speelvelden gezet dit gaat gebeuren d.m.v. een robot belijning. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Tevens kunnen we vaste afmetingen en belijning maken voor onze jeugdteams www.gazonbemesting.nl

  The post Nieuwe samenwerking voor de belijning met GRASJAN.nl appeared first on VV Stânfries.

 3. De technische commissie heeft i.s.m. de leiders en trainers gezorgd voor een nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het volgende seizoen. Bekijk de PDF hieronder.De technische commissie heeft i.s.m. de leiders en trainers gezorgd voor een nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het volgende seizoen. Bekijk de PDF hieronder.

  The post Concept indelingen jeugd appeared first on VV Stânfries.

 4. 171 speelt zaterdag een halve bekerfinale thuis tegen Espel aanvang 11.00 uur lineup om 10.50 uur. We kunnen alle support gebruiken opas omas broers zussen vaders moeders ooms tantes buren sleep iedereen mee naar het sportveld en schreeuw de boys naar de finale!

  The post JO17-1 trapt in de halve finale af om 11.00 uur appeared first on VV Stânfries.

 5. Wisten jullie dat v.v. Stnfries en Trajectum locatie de Zeuvenakkers de handen ineen hebben geslagen. Er komen elke maandagochtend een aantal bewoners om hand en spandiensten te doen voor onze club. Hierbij kunt u denken aan kleedkamers schoonmaken reclameborden wassen onkruid wieden etc. etc. In ruil mogen hun kosteloos gebruik maken van onze velden om te trainen voor een toernooi wat gepland staat. Kortom wij als bestuur zijn uitermate enthousiast over deze samenwerking.Wisten jullie dat v.v. Stnfries en Trajectum locatie de Zeuvenakkers de handen ineen hebben geslagen. Er komen elke maandagochtend een aantal bewoners om hand en spandiensten te doen voor onze club. Hierbij kunt u denken aan kleedkamers schoonmaken reclameborden wassen onkruid wieden etc. etc. In ruil mogen hun kosteloos gebruik maken van onze velden om te trainen voor een toernooi wat gepland staat. Kortom wij als bestuur zijn uitermate enthousiast over deze samenwerking.

  The post Samenwerking Trajectum appeared first on VV Stânfries.

 6. Wist u dat De scheidsrechterscursus gisteren is begonnen. Deze trainingen worden verzorgt door Jan Peter Smit n van onze vast club scheidsrechter bij onze vereniging. Er worden dit seizoen nog vier avonden besteed aan dit concept. In totaal worden er vijftien jeugdscheidsrechters opgeleidbegeleid. Wist u dat De scheidsrechterscursus gisteren is begonnen. Deze trainingen worden verzorgt door Jan Peter Smit n van onze vast club scheidsrechter bij onze vereniging. Er worden dit seizoen nog vier avonden besteed aan dit concept. In totaal worden er vijftien jeugdscheidsrechters opgeleidbegeleid.

  The post Scheidsrechtercursus gestart jeugd appeared first on VV Stânfries.

 7. Na het bepalen van het kampioenschap in het najaar van 20182019 is de JO171 nu n van de halve finalisten in de beker. Er werd vandaag in de kwartfinale gewonnen met 51 van EHS85 JO171. De halve finale vindt plaats in mei.

  The post Cupfighters JO17-1 bereiken halve finale beker appeared first on VV Stânfries.