De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Stanfries

stanfries

 

Stanfries heeft een eigen website:

www.stanfries.nl

 1. Op woensdag 23 oktober organiseert Stnfries ism VoetbalschoolNoord een voetbal clinic voor de jeugd van de club. Vanaf 10.00 uur kunnen de JO8 tm JO11 en MO13 meedoen aan diverse technieken en leuke voetbalspellen. Vanaf 12.30 uur kunnen de JO13 tm JO17 deze trainingsvormen proberen. Opgave bij de leiders van je team. Op woensdag 23 oktober organiseert Stnfries ism VoetbalschoolNoord een voetbal clinic voor de jeugd van de club. Vanaf 10.00 uur kunnen de JO8 tm JO11 en MO13 meedoen aan diverse technieken en leuke voetbalspellen. Vanaf 12.30 uur kunnen de JO13 tm JO17 deze trainingsvormen proberen. Opgave bij de leiders van je team.

  The post Voetbalclinic 23 oktober 2019 appeared first on VV Stânfries.

 2. Professionele voetbaltrainingen voor jongens en meisjes spelers of keepers van 6 tm 16 jaar in de herfstvakantie. Voetbalschool Noord was in 2007 de eerste particuliere voetbalschool in Friesland. Initiatiefnemers van het eerste uur waren Henk en Ren de Jong. In 2014 is de voetbalschool overgenomen door Arjan Koster Gert Slomp en Theo Los. Voetbalschool Noord biedt techniektraining aan voor jongens en meisjes onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De doelstelling is helder Kinderen van Voetbalschool Noord onderscheiden zich in techniek van medespelers en tegenstanders van hetzelfde niveau. Plezier en uitdaging staan hierbij voorop! Professionele voetbaltrainingen voor jongens en meisjes spelers of keepers van 6 tm 16 jaar in de herfstvakantie. Voetbalschool Noord was in 2007 de eerste particuliere voetbalschool in Friesland. Initiatiefnemers van het eerste uur waren Henk en Ren de Jong. In 2014 is de voetbalschool overgenomen door Arjan Koster Gert Slomp en Theo Los. Voetbalschool Noord biedt techniektraining aan voor jongens en meisjes onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers. De doelstelling is helder Kinderen van Voetbalschool Noord onderscheiden zich in techniek van medespelers en tegenstanders van hetzelfde niveau. Plezier en uitdaging staan hierbij voorop!

  The post Kom kennismaken met professionele voetbaltraining appeared first on VV Stânfries.

 3. In de bijlage de zaalplanning voor komende winter. Tevens de vakantieplanning voor het komende seizoen.Tijdens de vakanties trainen de jeugd vanaf JO13 door. In de bijlage de zaalplanning voor komende winter. Tevens de vakantieplanning voor het komende seizoen.Tijdens de vakanties trainen de jeugd vanaf JO13 door.

  The post Zaaltrainingen jeugd en vakantieplanning appeared first on VV Stânfries.

 4. Pupillenvoetbal O7 tm O13 Seizoen 20192020Alles wat je als trainerleiderouderspeler of supporter moet weten over pupillenvoetbal.Betreft O7 tm O11.https:www.knvb.nlassistassisttrainerspupillenvoetbal Spelregels JO13 SENIOREN Seizoen 20192020Alles wat je als trainerleiderouderspeler of supporter moet weten over de nieuwe spelregels van aankomend seizoen.Betreft O13 tm senioren.https:www.knvb.nlnieuwsassistscheidsrechtersassistscheidsrechters56605ditzijndenieuwespelregelshetseizoenPupillenvoetbal O7 tm O13 Seizoen 20192020Alles wat je als trainerleiderouderspeler of supporter moet weten over pupillenvoetbal.Betreft O7 tm O11.https:www.knvb.nlassistassisttrainerspupillenvoetbal Spelregels JO13 SENIOREN Seizoen 20192020Alles wat je als trainerleiderouderspeler of supporter moet weten over de nieuwe spelregels van aankomend seizoen.Betreft O13 tm senioren.https:www.knvb.nlnieuwsassistscheidsrechtersassistscheidsrechters56605ditzijndenieuwespelregelshetseizoen

  The post Regels voor pupillen, junioren en senioren appeared first on VV Stânfries.

 5. Komende zaterdag de start van het seizoen voor de gehele club. Deze dag wordt ondersteund door VoetbalschoolNoord. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op de trainingen van VoetbalschoolNoord Meld je aan voor het nieuwe seizoen. Bekijk hier onder ook de promotiefilmKomende zaterdag de start van het seizoen voor de gehele club. Deze dag wordt ondersteund door VoetbalschoolNoord. Ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat op de trainingen van VoetbalschoolNoord Meld je aan voor het nieuwe seizoen. Bekijk hier onder ook de promotiefilm

  The post De Aftrap as zaterdag i.s.m. VoetbalschoolNoord appeared first on VV Stânfries.

 6. Mail van de gemeente.De meststof en het extra vocht hebben de velden goed gedaan.Met inachtneming van bovenstaande kunnen de complexen weer opengesteld worden voor gebruik per 2682019.Alle trainingen kunnen volgende week (2682019) dus beginnen mits de trainer anders gecommuniceerd heeft.Let op nog niet alle velden zijn op het gewenste niveau en we verzoeken U als gebruiker de slechte stukkenvelden te ontzien.De pas ingezaaide doelgebieden zijn nog heel kwetsbaar!Mail van de gemeente.De meststof en het extra vocht hebben de velden goed gedaan.Met inachtneming van bovenstaande kunnen de complexen weer opengesteld worden voor gebruik per 2682019.Alle trainingen kunnen volgende week (2682019) dus beginnen mits de trainer anders gecommuniceerd heeft.Let op nog niet alle velden zijn op het gewenste niveau en we verzoeken U als gebruiker de slechte stukkenvelden te ontzien.De pas ingezaaide doelgebieden zijn nog heel kwetsbaar!

  The post Update gebruik sportvelden appeared first on VV Stânfries.

 7. Zaterdag 7 september 2019 is de jaarlijkse aftrap van het seizoen. Kom met je gehele team om mee te doen aan de leuke activiteiten die het activiteitenteam weer georganiseert heeft. Meld je aan bij je leider of trainer. Zaterdag 7 september 2019 is de jaarlijkse aftrap van het seizoen. Kom met je gehele team om mee te doen aan de leuke activiteiten die het activiteitenteam weer georganiseert heeft. Meld je aan bij je leider of trainer.

  The post De AFTRAP – de start van het seizoen appeared first on VV Stânfries.