De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Stanfries

stanfries

 

Stanfries heeft een eigen website:

www.stanfries.nl

 1. Kom naar het voetbalkamp bij vv Stnfries. Veel afwisselende voetbalactiviteiten voor jongens en meisjes vanaf 6 tot 14 jaar. Drie dagen voetbalplezier inclusief een compleet voetbaltenue voor 99 euro. Schrijf je in op voetbalscholing.nl Een volledig verzorgde 3daagse met 1 risico: je kunt een betere voetballer worden.Kom naar het voetbalkamp bij vv Stnfries. Veel afwisselende voetbalactiviteiten voor jongens en meisjes vanaf 6 tot 14 jaar. Drie dagen voetbalplezier inclusief een compleet voetbaltenue voor 99 euro. Schrijf je in op voetbalscholing.nl Een volledig verzorgde 3daagse met 1 risico: je kunt een betere voetballer worden.

  The post Voetbalkamp vv Stânfries 29, 30, 31 augustus appeared first on VV Stânfries.

 2. WILLEM SPINDELAAR NIEUWE HOOFDTRAINER V.V. STNFRIES. Willem Spindelaar is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Stnfries. Hij is geboren en getogen in Leeuwarden. Als vader van drie voetballende zoons waarvan de jongste twee spelen in BlauwWit341 volgt hij het voetbal nauwlettend. Als 17jarige begon hij als jeugdtrainer. In 1985 werd hij seniorentrainer van St.Annaparochie 1. Later trainde hij Oosterlittens 1 Stiens 2 en A1 Holwerd 1 Tijnje 1 Friesland 2 en A1 Kootstertille 1 Blija 1 Zeester 1 (Zoutkamp) en Trynwlden Zo. 2. Het sportieve hoogtepunt beleefde Spindelaar met Holwerd waarbij hij in 1993 promoveerde naar de 3e klasse. Vanwege zijn werkzaamheden in de verzekeringsbranche kon Willem lange tijd geen club trainen. In 2016 werd hij trainer van Harkemase Boys 2 spelend in de Hoofdklasse voor reserveelftallen. In 20172018 was hij assistenttrainer van 2e selectie van SC.Bolsward Zat. en 2e selectie van v.v. Gorredijk. Nu dus als nieuwe uitdaging v.v. Stnfries waarbij hij samen met collegatrainer Gerlof Sloterdijk het eerste en tweede elftal gaat trainen en begeleiden. Hij wil daarmee bewijzen dat je met plezier en een goede inzet veel kan bereiken. Hij hoopt met deze (jonge) groep spelers een heel mooi en succesvol seizoen te beleven. Communicatie is daarbij heel belangrijk. WILLEM SPINDELAAR NIEUWE HOOFDTRAINER V.V. STNFRIES. Willem Spindelaar is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van v.v. Stnfries. Hij is geboren en getogen in Leeuwarden. Als vader van drie voetballende zoons waarvan de jongste twee spelen in BlauwWit341 volgt hij het voetbal nauwlettend. Als 17jarige begon hij als jeugdtrainer. In 1985 werd hij seniorentrainer van St.Annaparochie 1. Later trainde hij Oosterlittens 1 Stiens 2 en A1 Holwerd 1 Tijnje 1 Friesland 2 en A1 Kootstertille 1 Blija 1 Zeester 1 (Zoutkamp) en Trynwlden Zo. 2. Het sportieve hoogtepunt beleefde Spindelaar met Holwerd waarbij hij in 1993 promoveerde naar de 3e klasse. Vanwege zijn werkzaamheden in de verzekeringsbranche kon Willem lange tijd geen club trainen. In 2016 werd hij trainer van Harkemase Boys 2 spelend in de Hoofdklasse voor reserveelftallen. In 20172018 was hij assistenttrainer van 2e selectie van SC.Bolsward Zat. en 2e selectie van v.v. Gorredijk. Nu dus als nieuwe uitdaging v.v. Stnfries waarbij hij samen met collegatrainer Gerlof Sloterdijk het eerste en tweede elftal gaat trainen en begeleiden. Hij wil daarmee bewijzen dat je met plezier en een goede inzet veel kan bereiken. Hij hoopt met deze (jonge) groep spelers een heel mooi en succesvol seizoen te beleven. Communicatie is daarbij heel belangrijk.

  The post WILLEM SPINDELAAR NIEUWE HOOFDTRAINER V.V. STÂNFRIES. appeared first on VV Stânfries.

 3. Afgelopen zondag zijn de winnaars van de Grote Clubactie van VV Stnfires bekend gemaakt. Ze hebben hun prijzen in ontvangst genomen: Een dagje Attractiepark Duinenzathe of een keer klimmen voor 2 personen in het Klimbos Appelscha. De winnaars: (van links naar rechts): Perre Steg Merijn Darwinkel Robbin Eizinga en Lieke Venema. Merijn had de meeste loten verkocht en Perre was tweede geworden. Robbin en Lieke deelden plaats nummer 3. Van harte gefeliciteerd!Afgelopen zondag zijn de winnaars van de Grote Clubactie van VV Stnfires bekend gemaakt. Ze hebben hun prijzen in ontvangst genomen: Een dagje Attractiepark Duinenzathe of een keer klimmen voor 2 personen in het Klimbos Appelscha. De winnaars: (van links naar rechts): Perre Steg Merijn Darwinkel Robbin Eizinga en Lieke Venema. Merijn had de meeste loten verkocht en Perre was tweede geworden. Robbin en Lieke deelden plaats nummer 3. Van harte gefeliciteerd!

  The post Winnaars Grote Clubactie appeared first on VV Stânfries.

 4. Tijdens de extra ledenvergadering van maandag 5 februari 2018 is door de leden besloten om Folkert Eizinga te benoemen tot erelid van de vereniging. Na zijn jarenlange inzet voor o.a. het bestuur kwam dit toch wel als leuke verrassing aan bij Folkert. Proficiat!! Tijdens de extra ledenvergadering van maandag 5 februari 2018 is door de leden besloten om Folkert Eizinga te benoemen tot erelid van de vereniging. Na zijn jarenlange inzet voor o.a. het bestuur kwam dit toch wel als leuke verrassing aan bij Folkert. Proficiat!!

  The post Folkert nieuw erelid VV Stânfries appeared first on VV Stânfries.

 5. Beste bestuurderBij deze attenderen wij je op de procedure rondom gestaakte wedstrijden in situaties anders dan een ongeval of weersomstandigheden. Mocht dit voorkomen is zowel de scheidsrechter als vereniging verplicht om binnen drie werkdagen na de wedstrijddatum te rapporteren over het staken c.q. niet uitspelen van een wedstrijd.Het is belangrijk dat in deze rapportage zo duidelijk en uitgebreid mogelijk wordt omschreven wat enof wie de reden is geweest van het staken. De rapportage van de (club)scheidsrechter en die van de vereniging mogen niet identiek zijn. Dit betekent dat zij allebei onafhankelijk van elkaar moeten rapporteren. Hiervoor kunnen de rapportformulieren gebruikt worden die je hier vindt.Er wordt na het staken van een wedstrijd dus geen automatisch bericht verstuurd vanuit de KNVB waarin wordt gevraagd te rapporteren. Indien de benodigde rapportages niet binnen de gestelde termijn van drie werkdagen na de wedstrijddatum zijn ontvangen wordt er door middel van een rappelbrief alsnog gevraagd om te rapporteren. Aan deze automatische rappelbrieven zijn administratiekosten verbonden.Wij hopen je hiermee voldoende te hebben genformeerd.Met vriendelijke groetKONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBONDHans SchellingOperationeel managerDit bericht is verstuurd naar de abonnementen bestuursberichten veld en digitale tuchtbrieven.Beste bestuurderBij deze attenderen wij je op de procedure rondom gestaakte wedstrijden in situaties anders dan een ongeval of weersomstandigheden. Mocht dit voorkomen is zowel de scheidsrechter als vereniging verplicht om binnen drie werkdagen na de wedstrijddatum te rapporteren over het staken c.q. niet uitspelen van een wedstrijd.Het is belangrijk dat in deze rapportage zo duidelijk en uitgebreid mogelijk wordt omschreven wat enof wie de reden is geweest van het staken. De rapportage van de (club)scheidsrechter en die van de vereniging mogen niet identiek zijn. Dit betekent dat zij allebei onafhankelijk van elkaar moeten rapporteren. Hiervoor kunnen de rapportformulieren gebruikt worden die je hier vindt.Er wordt na het staken van een wedstrijd dus geen automatisch bericht verstuurd vanuit de KNVB waarin wordt gevraagd te rapporteren. Indien de benodigde rapportages niet binnen de gestelde termijn van drie werkdagen na de wedstrijddatum zijn ontvangen wordt er door middel van een rappelbrief alsnog gevraagd om te rapporteren. Aan deze automatische rappelbrieven zijn administratiekosten verbonden.Wij hopen je hiermee voldoende te hebben genformeerd.Met vriendelijke groetKONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBONDHans SchellingOperationeel managerDit bericht is verstuurd naar de abonnementen bestuursberichten veld en digitale tuchtbrieven.

  The post Informatie rondom gestaakte wedstrijd appeared first on VV Stânfries.

 6. VoetbalschoolNoord Drachten Start in maart 2018 weer met de cursus voor spelers en keepers tussen de 6 en 16 jaar. Techniektrainingen onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers Kijk voor meer info : www.voetbalschoolnoord.nlVoetbalschoolNoord Drachten Start in maart 2018 weer met de cursus voor spelers en keepers tussen de 6 en 16 jaar. Techniektrainingen onder leiding van gediplomeerde en ervaren trainers Kijk voor meer info : www.voetbalschoolnoord.nl

  The post Professionele voetbaltraining appeared first on VV Stânfries.

 7. De trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend! De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De winnende lotnummers vindt u hier in PDF. Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. Tip! U kunt de link naar de lotchecker (https:lotchecker.clubactie.nl) ook op de website van uw vereniging plaatsen. Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs! Met vriendelijke groetTeam Grote ClubactieDe trekkingsuitslag van de Grote Clubactie loterij 2017 is bekend! De 45ste trekking werd verricht onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum. De winnende lotnummers vindt u hier in PDF. Klik hier om loten te controleren in de lotchecker. Tip! U kunt de link naar de lotchecker (https:lotchecker.clubactie.nl) ook op de website van uw vereniging plaatsen. Wij wensen alle prijswinnaars alvast veel plezier met hun gewonnen prijs! Met vriendelijke groetTeam Grote Clubactie

  The post De trekkingsuitslag is bekend! appeared first on VV Stânfries.