De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Stanfries

stanfries

 

Stanfries heeft een eigen website:

www.stanfries.nl

 1. De technische commissie heeft i.s.m. de leiders en trainers gezorgd voor een nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het volgende seizoen. Bekijk de PDF hieronder.De technische commissie heeft i.s.m. de leiders en trainers gezorgd voor een nieuwe voorlopige indeling van de jeugdteams voor het volgende seizoen. Bekijk de PDF hieronder.

  The post Concept indelingen jeugd appeared first on VV Stânfries.

 2. 171 speelt zaterdag een halve bekerfinale thuis tegen Espel aanvang 11.00 uur lineup om 10.50 uur. We kunnen alle support gebruiken opas omas broers zussen vaders moeders ooms tantes buren sleep iedereen mee naar het sportveld en schreeuw de boys naar de finale!

  The post JO17-1 trapt in de halve finale af om 11.00 uur appeared first on VV Stânfries.

 3. Wisten jullie dat v.v. Stnfries en Trajectum locatie de Zeuvenakkers de handen ineen hebben geslagen. Er komen elke maandagochtend een aantal bewoners om hand en spandiensten te doen voor onze club. Hierbij kunt u denken aan kleedkamers schoonmaken reclameborden wassen onkruid wieden etc. etc. In ruil mogen hun kosteloos gebruik maken van onze velden om te trainen voor een toernooi wat gepland staat. Kortom wij als bestuur zijn uitermate enthousiast over deze samenwerking.Wisten jullie dat v.v. Stnfries en Trajectum locatie de Zeuvenakkers de handen ineen hebben geslagen. Er komen elke maandagochtend een aantal bewoners om hand en spandiensten te doen voor onze club. Hierbij kunt u denken aan kleedkamers schoonmaken reclameborden wassen onkruid wieden etc. etc. In ruil mogen hun kosteloos gebruik maken van onze velden om te trainen voor een toernooi wat gepland staat. Kortom wij als bestuur zijn uitermate enthousiast over deze samenwerking.

  The post Samenwerking Trajectum appeared first on VV Stânfries.

 4. Wist u dat De scheidsrechterscursus gisteren is begonnen. Deze trainingen worden verzorgt door Jan Peter Smit n van onze vast club scheidsrechter bij onze vereniging. Er worden dit seizoen nog vier avonden besteed aan dit concept. In totaal worden er vijftien jeugdscheidsrechters opgeleidbegeleid. Wist u dat De scheidsrechterscursus gisteren is begonnen. Deze trainingen worden verzorgt door Jan Peter Smit n van onze vast club scheidsrechter bij onze vereniging. Er worden dit seizoen nog vier avonden besteed aan dit concept. In totaal worden er vijftien jeugdscheidsrechters opgeleidbegeleid.

  The post Scheidsrechtercursus gestart jeugd appeared first on VV Stânfries.

 5. Na het bepalen van het kampioenschap in het najaar van 20182019 is de JO171 nu n van de halve finalisten in de beker. Er werd vandaag in de kwartfinale gewonnen met 51 van EHS85 JO171. De halve finale vindt plaats in mei.

  The post Cupfighters JO17-1 bereiken halve finale beker appeared first on VV Stânfries.

 6. Na evaluatie en overleg zijn Stnfries en de beide trainers van de seniorenselectie per direct uit elkaar gegaan. In gezamenlijk overleg zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat verdere samenwerking geen uitkomst gaat bieden. Stnfries heeft Dennis Hofstra bereid gevonden om de resterende wedstrijden onder zijn hoede te nemen met zicht naar komend seizoen gaan we kijken wat een oplossing zou kunnen zijn. Bestuur v.v. Stnfries

  The post v.v. Stânfries en beide hoofdtrainers zien geen toekomst verder appeared first on VV Stânfries.

 7. Op Tweede Paasdag vervallen alle trainingen. Fijne paasdagen.Op Tweede Paasdag vervallen alle trainingen. Fijne paasdagen.

  The post Fijne paasdagen!! appeared first on VV Stânfries.