De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Heel mooie gewonnen wedstrijd van Appelscha 4 (5 maart)

Dinsdagavond 5 maart speelden de Appelscha’sters tegen Zuidwolde 3. De spelers van Appelscha waren Jannie, Sytske Berend en Kees. Gelukkig waren er de hele avond 2 velden beschikbaar.

Berend en Kees begonnen hun 1e set met verlies. In de 2e set ging het heel goed en werd er gewonnen, dus moest er gelijk een 3e set gespeeld worden. Gelukkig wonnen zij deze ook! Prachtig mannen!

De dames wilden schijnbaar niet voor hen onder doen, dus begonnen ook zij met verlies van 1e set . Jannie en Sytske hadden een super spannende 2e set, die ze wonnen met 23-21. De 3e set werd net zo spannend, en werd door hen met 2 puntjes verschil gewonnen. Super dames!

De mix van Jannie en Kees begon met verlies aan hun zijde. De 2e set waren ze aan elkaar gewaagd en ging het geweldig gelijk op, deze werd gelukkig in hun voordeel met 22-20 beslist. Alweer een 3e set, helaas werd die, al was het met een klein verschil, verloren.

Een prachtige mix van Sytske en Berend volgde hierop, deze werd in 2 sets door hen beslist, de eerste keer deze avond! Goed hoor!

Berend speelde een heel goede enkelpartij. Hij had genoeg aan twee sets! Netjes gedaan man! Sytske had een heel spannende 1e set, die ze won met 22-20. Haar 2e set wilde niet echt lukken, en verloor ze helaas. Er moest dus een 3e set gespeeld worden. Nu had Sytske het weer helemaal te pakken en won ze redelijk gemakkelijk. Prachtig!

Janny had een nipte overwinning van haar 1e set, In de 2e set ging het wat gemakkelijker, en won ze! Leuk hoor!

Kees was degene die het 2e verliespuntje binnen haalde, J zijn tegenstander was echt op dreef! Het lag er niet aan dat Zuidwolde slecht speelde, dat de uitslag 6-2 voor Appelscha werd. Nee…. het was echt genieten voor de mee kijkers!

 

Annie de Vries