De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Prachtige thuiswedstrijd Appelscha 2 tegen 3

Hoewel in het schema stond dat Appelscha 3 weer de thuisspelende ploeg was, ziet de schrijfster van dit verslag dat Appelscha 2 dit vanavond is. Bij Appelscha 2 speelden Ettje, Siepie, invaller Berend in plaats van Klaas, en Jan. Bij Appelscha 3 stonden Marian Sytske, Chris en Stefan in het veld.

Op dinsdagavond 16 januari 2018 startten om 20.00 uur de dames en herendubbel. Het lukte Jan en Berend om vrij overtuigend van Stefan en Chris te winnen. Ettje en Siepie kregen het niet voor elkaar om Marian en Sytske te verslaan.

Tijdens de mix wonnen Ettje en Jan de 1e set van Marian en Chris. In de 2e set lukte dit gelukkig opnieuw en kwamen zij als winnaars uit de strijd. Beide sets waren overigens best spannend. Bij Siepie en Berend, was de 1e set super spannend, maar helaas verloren ze die met 20-22. Iedereen die in de buurt was hoopte op een 3e set, maar de fut leek er een beetje uit te zijn of zij konden niet echt in de wedstrijd komen, afijn, een derde set zat er dus helaas niet in.

Jan speelde zijn enkel tegen Chris. In de 1e set kon Jan Chris niet bijbenen maar in de 2e set herstelde hij zich goed. Toch verloor hij deze set heel nipt waarmee Chris een zeer verheugde winnaar was.

Ettje speelde in de 1e set heel scherp, maar kon net niet winnen van Marian. In de 2e set leek het of ze de hoop een beetje had opgegeven, het lukte nl. niet echt meer. Siepie speelde echt een geweldige partij tegen Sytske, maar verloor uiteindelijk toch omdat het op het laatst net niet lukte om het af te maken. Ze verloor beide sets met het kleinste verschil.

Berend speelde tegen Stefan een super wedstrijd. De 1e set won hij met 22-20. Tijdens de 2e set werd gevreesd dat er nog een 3e set moest komen omdat Berend af en toe een paar puntjes achter stond, maar uiteindelijk won hij deze set ook. Helaas was zijn behaalde succes het 3e winstpunt voor Appelscha 2, zodat de eindscore op 3-5 kwam te staan. Gefeliciteerd met jullie mooie overwinning Appelscha 3! Het was echt geweldig om naar jullie allemaal te kijken, dat geld dus ook voor Appelscha 2!

Annie de Vries