De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Make A Wish Badminton mannen en vrouwen-dubbel toernooi (Hoogezand)

Categorie
Badminton
Datum
20 oktober 2018 09:15 - 17:00
Bijlage

 

Op zaterdag 20 oktober 2018 organiseren wij voor de 3e keer het Make A Wish Bqadminton mannen en vrouwen-dubbel toernooi ten bate van Make A Wish Nederland, die kinderen met een levensbedreigende ziekte hun wens laten uit komen. Deze wensvervulling geeft deze kinderen weer kracht. De opbrengst van het toernooi komt geheel ten goede van Make A Wish Nederland. Wij nodigen u van harte uit om samen met uw partner in te schrijven voor dit toernooi.

Deelname aan het toernooi staat open voor recreanten en (ex) competitie spelers. De minimum leeftijd voor deelname is 17 jaar. Om deel te nemen dient u niet hoger te spelen dan 1e klasse district. Het toernooi wordt gespeeld op tijd in poules van verschillende sterkte.

Aanvang van het toernooi is om 09.15 uur en de prijsuitreiking zal om ca. 17.00 uur zijn. Het toernooi wordt gehouden in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd “de Kalkwijck”, Nieuweweg 8, 9603 BM te Hoogezand.

Algehele organisatie              : Henk Jan de Haan en Frans Dekker

Wedstrijdsecretariaat             : Henk Hendriks

Wedstrijdleider                       : Frits van der Klei

Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-- en kan bij voorkeur worden overgemaakt op rekeningnummer : NL10INGB0006421240 t.n.v. H.J. de Haan, Sappemeer o.v.v. “Wishtoernooi 2018” Graag ook vermelden voor wie er betaald wordt. Er mag ook in de zaal worden betaald voor aanvang van het toernooi.

De inschrijving sluit op 13 oktober 2018 of zodra het maximaal aantal spelers is bereikt! Wij hopen spoedig uw inschrijving te mogen ontvangen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (nieuw e-mailadres)

 

Download de bijlage (bovenaan) voor opgave

 

"Make-A-Wish: een stralend licht voor degenen die het zo hard nodig hebben !" 

 

 
 

Alle datums

  • 20 oktober 2018 09:15 - 17:00