De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Twee AFC kampioensteams te bejubelen

Zaterdag 10 februari 2017 hadden 3 van de 4 jeugdteams hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2017/18.


Terwijl 1 team zondag nog een uitwedstrijd heeft. AFC J1 verloor vaak zonder winstpunten, maar deze keer werden er 2 winstpunten binnengehaald, wat vast een beetje voldoening heeft gegeven aan deze spelers.

De eindstand werd 2-6. Een beetje positief toch? Het team van AFC J 2 liet bij tijd en wijle hele spannende sets zien. Hun resultaat was het hele seizoen al positief, en ook nu was hun spel prima. De stand werd 5-3 voor deze talentvolle spelers.

Als de schrijfster het vanaf de tribune goed heeft gezien werd er aan hen een beker uitgedeeld. De stand in de wedstrijdlijst waar ik even naar keek liet zien, dat dit team kampioen is geworden. Super jongelui!

De jongste spelers behaalden ook een prachtig resultaat. Zij wonnen hun wedstrijd met 4-2. De allerjongste wedstrijdspeelster Sanne Tichelaar kreeg van leider nog een compliment, omdat ze steeds zo goed speelde. Zij zijn ook kampioen geworden in hun poule.

Zij kregen ook een beker uitgereikt. Wat geweldig toch!!

Wat een prachtige ochtend was dit voor alle aanwezige mensen die kwamen kijken bij de jeugd, ouders en belangstellenden en natuurlijk voor degenen die bij de trainingen meehielpen om deze prestaties te kunnen leveren.

Beide teams heel erg gefeliciteerd door de schrijfster,

Annie de Vries