De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Stanfries

stanfries

 

Stanfries heeft een eigen website:

www.stanfries.nl

 1. De wedstrijd van vanavond Stanfries 2 Fochteloo 2 is AFGELAST door Fochteloo.De wedstrijd van vanavond Stanfries 2 Fochteloo 2 is AFGELAST door Fochteloo.

  The post Wedstrijd Stanfries 2 – Fochteloo 2 AFGELAST appeared first on VV Stânfries.

 2. Beste sportvrienden Vanaf heden is de webshop voor vv Stnfries actief. Hierop is een kledinglijn te zien die speciaal voor onze club is uitgezocht. Alle kleding en attributen kunnen worden voorzien van het clublogo. Een ieder kan hier kledingsportartikelen op een eenvoudige manier bestellen. Mede mogelijk gemaakt door HH Sport te Smilde. Link naar de webshopBeste sportvrienden Vanaf heden is de webshop voor vv Stnfries actief. Hierop is een kledinglijn te zien die speciaal voor onze club is uitgezocht. Alle kleding en attributen kunnen worden voorzien van het clublogo. Een ieder kan hier kledingsportartikelen op een eenvoudige manier bestellen. Mede mogelijk gemaakt door HH Sport te Smilde. Link naar de webshop

  The post Bestellen van oa Clubkleding appeared first on VV Stânfries.

 3. Op maandag 30 oktober 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden. Het is duidelijk dat het belang van Vernieuwing van onze voetbalvereniging wordt onderschreven gelet op de enorme opkomst (80 personen) en betrokkenheid. Het Vernieuwingsplan werd door de ALV goedgekeurd voor verdere invulling en zoeken van personen oude betreffende functie te bekleden. Tijdens de ALV heeft de Vernieuwingscommissie een organisatieschema getoond die niet of nauwelijks leesbaar was. Daarom is het Vernieuwingsplan aangepast en is dit schema in de nieuwe revisie van het Vernieuwingsplan opgenomen. Hieronder treffen jullie de link aan. Afgesproken is dat iedereen het plan op zich in laat werken. Voor vragen over het plan of even 'n op n' overleg over welke rol jij eventueel zou kunnen en willen vervullen binnen Stanfries neem dan even contact op met Gerry Guus of Jaap! Vrijwilligerswerk is leuk zolang het te behappen is het duidelijk is wat er van je gevraagd wordt. Het is leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen en je leert er ook een heleboel van! De vereniging is van ons allen laat de club niet in de steek!Op maandag 30 oktober 2017 heeft de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden. Het is duidelijk dat het belang van Vernieuwing van onze voetbalvereniging wordt onderschreven gelet op de enorme opkomst (80 personen) en betrokkenheid. Het Vernieuwingsplan werd door de ALV goedgekeurd voor verdere invulling en zoeken van personen oude betreffende functie te bekleden. Tijdens de ALV heeft de Vernieuwingscommissie een organisatieschema getoond die niet of nauwelijks leesbaar was. Daarom is het Vernieuwingsplan aangepast en is dit schema in de nieuwe revisie van het Vernieuwingsplan opgenomen. Hieronder treffen jullie de link aan. Afgesproken is dat iedereen het plan op zich in laat werken. Voor vragen over het plan of even 'n op n' overleg over welke rol jij eventueel zou kunnen en willen vervullen binnen Stanfries neem dan even contact op met Gerry Guus of Jaap! Vrijwilligerswerk is leuk zolang het te behappen is het duidelijk is wat er van je gevraagd wordt. Het is leuk om zo nieuwe mensen te leren kennen en je leert er ook een heleboel van! De vereniging is van ons allen laat de club niet in de steek!

  The post Update Vernieuwingsplan (nav ALV) appeared first on VV Stânfries.

 4. Voor de liefhebber is er komende vrijdag (3 november) genoeg voetbal te bekijken op het sportveld. Beide 35 teams spelen hun competitie avond thuis op de velden van vv Stnfries. Na de wedstrijden is DJ Appie geregeld om de avond tot een feestavond af te sluiten. Toeschouwers (ook van andere verenigingen) zijn van harte uitgenodigd om deze avond te komen en te beleven. Voor de liefhebber is er komende vrijdag (3 november) genoeg voetbal te bekijken op het sportveld. Beide 35 teams spelen hun competitie avond thuis op de velden van vv Stnfries. Na de wedstrijden is DJ Appie geregeld om de avond tot een feestavond af te sluiten. Toeschouwers (ook van andere verenigingen) zijn van harte uitgenodigd om deze avond te komen en te beleven.

  The post Beide 35+ teams spelen vrijdag thuis appeared first on VV Stânfries.

 5. Vanaf 1 november is het niet meer mogelijk zelf de spelerspasfoto op de digitale spelerspas te wijzigen via de wedstrijdzakenapp of voetbal.nlapp. Daarna kan het pas weer na het einde van voetbalseizoen medio 2018.Zorg daarom dat elk spelend lid van jouw vereniging voor 1 november een correcte spelerspasfoto heeft. Dit geldt voor alle veld en zaalvoetballers vanaf de leeftijdscategorie Onder 12 en ouder.

  The post Digitale pas appeared first on VV Stânfries.

 6. De dames van de FSC (Fochteloo Stnfries Combinatie) vallen onder een eigen competitie en niet onder de KNVB competitie. Maar sinds vandaag zijn onze dames ook online te volgen vai de website van Stnfries: http:www.vvstanfries.nldamesfscfochteloostanfriescombinatie. Daar staat een iframe naar de eigen website van de DamesDorpencompetitie.De dames van de FSC (Fochteloo Stnfries Combinatie) vallen onder een eigen competitie en niet onder de KNVB competitie. Maar sinds vandaag zijn onze dames ook online te volgen vai de website van Stnfries: http:www.vvstanfries.nldamesfscfochteloostanfriescombinatie. Daar staat een iframe naar de eigen website van de DamesDorpencompetitie.

  The post Ook de dames van de club staan online appeared first on VV Stânfries.

 7. Geacht lid In de ledenvergadering van 29 mei 2017 is een commissie aangesteld met het verzoek een Vernieuwingsplan op te stellen voor de Voetbalvereniging. Hiertoe is er een uitgebreide enquete opgesteld en is een inloopavond georganiseerd. De Vernieuwingscommissie heeft haar rapport uitgebracht en is nu beschikbaar op de website. Tevens zullen we ervoor zorgen dat een aantal exemplaren beschikbaar is in de Bestuurskamer die mensen kunnen afhalen. Op de ledenvergadering van 30 oktober 2017 zal het Vernieuwingsplan op de agenda staan. Om een en ander goed te laten verlopen wil ik u vragen om vragen en opmerkingen over het plan vooraf bij de secretaris van het bestuur kenbaar te maken. Bij voorkeur per email maar mag ook handgeschreven zijn. Hij zal ervoor zorgen dat de Vernieuwingscommissie wordt genformeerd ter voorbereiding op deze ledenvergadering. Het Vernieuwingsplan 'Verenigen door Plezier maken en Presteren beschrijft de nieuwe bestuurlijke en uitvoerende (kader) organisatie van de voetbalvereniging. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Agenda algemene ledenvergadering: 1. Opening2. Verslag kascommissie3. Financin4. Verkiezing kascommissie5. vernieuwingscommissie6. sluiting Geacht lid In de ledenvergadering van 29 mei 2017 is een commissie aangesteld met het verzoek een Vernieuwingsplan op te stellen voor de Voetbalvereniging. Hiertoe is er een uitgebreide enquete opgesteld en is een inloopavond georganiseerd. De Vernieuwingscommissie heeft haar rapport uitgebracht en is nu beschikbaar op de website. Tevens zullen we ervoor zorgen dat een aantal exemplaren beschikbaar is in de Bestuurskamer die mensen kunnen afhalen. Op de ledenvergadering van 30 oktober 2017 zal het Vernieuwingsplan op de agenda staan. Om een en ander goed te laten verlopen wil ik u vragen om vragen en opmerkingen over het plan vooraf bij de secretaris van het bestuur kenbaar te maken. Bij voorkeur per email maar mag ook handgeschreven zijn. Hij zal ervoor zorgen dat de Vernieuwingscommissie wordt genformeerd ter voorbereiding op deze ledenvergadering. Het Vernieuwingsplan 'Verenigen door Plezier maken en Presteren beschrijft de nieuwe bestuurlijke en uitvoerende (kader) organisatie van de voetbalvereniging. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Agenda algemene ledenvergadering: 1. Opening2. Verslag kascommissie3. Financin4. Verkiezing kascommissie5. vernieuwingscommissie6. sluiting

  The post Vernieuwingsplan ‘Verenigen door Plezier maken en Presteren’ appeared first on VV Stânfries.