De sportvereniging van Appelscha

AFC badminton nieuws

Beste AFC badmintonner, ouders en belangstellenden, We lopen alweer langzamerhand naar het einde van het seizoen 2021/22. Ook was dit weer een vreemd seizoen met als rode draad “Corona”. Starten, stoppen en weer beginnen. Controles op de sportvloer en toen langzamerhand weer helemaal open om te sporten. Al deze zaken hebben best wel een wissel op onze vereniging getrokken. Dit heeft ons ook moeten besluiten om aan het einde van dit seizoen helaas te stoppen met onze jeugdafdeling. We zien al verschillende seizoenen het aantal jeugdige sporters teruglopen. Naar de oorzaken kunnen we gissen; vergrijzing van Appelscha en omgeving, andere interesses en ook Corona heeft vast nog meegespeeld. Ons plan is om het nieuwe seizoen te starten vanaf 19.30 uur en dan kunnen de overblijvende jeugdleden meetrainen met de volwassenen. Deze mogelijkheid ligt open voor hen en ieder voor zich zal daarin een keuze kunnen maken. We spelen nog tot eind mei 2022 en hopen jullie nog te treffen op de sportvloer. Hierbij wensen we iedereen een prettige zomerse vakantie! Jullie krijgen bericht wanneer we weer starten na de vakantie! Bestuur AFC badminton Hallo Allemaal, Dit jaar mogen we weer een eind activiteit organiseren. Door corona kon dit de laatste seizoenen niet doorgaan maar, nu eindelijk kan en mag het weer. Iedereen is van harte welkom ook de partners zijn welkom. Op zaterdag 11juni zal het uitje gehouden worden. We gaan eerst een leuke activiteiten doen en daarna lekker eten. Neem graag wel zelf: bord, bestek, beker en wat drinken mee. Het is nog een verrassing waar het dit jaar gehouden wordt, voor degenen die zich hebben aangemeld, jullie krijgen hier nog een reactie op. De activiteiten beginnen om 16:00 uur en om 18:30 uur gaan we eten. De eigen bijdrage is €7,50 p.p. Voor iedereen: die zich nog niet hebben aangemeld doe dit dan alsnog!! De aanmeldlijst ligt in de sporthal. Je kunt je aanmelden tot 31 mei!!

bbq22

Voor de jeugd:

afsluiting

Wij organiseren vrijdagavond 10 juni voor de jeugd het jeugduitje. Het is een verrassing wat we gaan doen en waar we naar toe gaan. Hou goed de whatsappgroep in de gaten! Roel en Willem.

Kampioenen seizoen 2021/22

Ook dit seizoen werd er weer deelgenomen aan de competitie door verschillende teams. Bij de jeugd werd ons jongste team onbedreigd kampioen. De poule werd met een straatlengte voorsprong afgesloten. Allen van harte gefeliciteerd! Hier werd in de sporthal al de nodige aandacht aan besteed!

rackets beker

Ook is bij de volwassenen een kampioen te vermelden. Appelscha 4 werd in de D poule van de Dorpencompetitie kampioen. Gefeliciteerd! Ook jullie behaalden het kampioenschap met een erg grote voorsprong! Volgend seizoen maar een poule omhoog natuurlijk. Tevens is het nog spannend in poule C2 want daarin gaat Appelscha 3 aan kop. In deze poule moeten er nog een aantal wedstrijden gespeeld worden dus hier kunnen we jullie nog niet feliciteren.

Poiesz jeugdsponsoractie

Wij willen alle leden bedanken die hun ontvangen muntjes in de koker van AFC Appelscha hebben gedaan. We hebben hiervoor € 1393,- ontvangen. Dit bedrag zal worden verdeeld over de verschillende sportafdelingen via een afgesproken verdeelsleutel.