De sportvereniging van Appelscha

Beste AFC sporters, leden, ouders en belangstellenden,

 
Hierbij even weer het laatste nieuws van onze badmintonclub.
We mogen weer binnensporten en zijn dus van plan komende week weer op te starten.
Wij hopen dat jullie dit ook weer zien als een kans om te gaan sporten zo kort voor de zomervakantie.
De weersomstandigheden laten het ook toe om de rackets weer uit de kast/sporttas te halen.
 
We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn en dat we elkaar binnenkort weer gaan zien.
Wellicht tot snel in de sporthal!
 
vriendelijke groet,
 
AFC badminton bestuur

 

NIEUWSBRIEF

Beste Badmintonners, ouders en belangstellenden, Het is al weer eind mei, de laatste nieuwsbrief dateert van februari 2021 en daarin stond dat we hoopten weer snel een shuttletje te kunnen slaan maar helaas dat was ijdele hoop. Gelukkig is er nu afgekondigd dat er weer meer mogelijk is. Dat komt er in het kort op neer: we mogen weer samen de zaal in! Nog net voor de zomervakantie is er de mogelijkheid om tegen een shuttle aan te slaan. Komende dinsdagavond 25 mei starten we met de jeugd vanaf 18.30 uur in de sporthal Daarna zijn de volwassenen ook welkom. Afgesproken is dat we stoppen om 21.30 uur. Ook donderdagmorgen 27 mei zijn de badmintonners weer welkom van 9.30 uur – 10.30 uur. Er zijn echter nog wel een paar regels: - De kantine is gesloten - De tribunes zijn gesloten - Kleedkamers zijn gesloten, dus thuis omkleden (alleen even van schoenen wisselen) - Het parkeerterrein is in gebruik bij de GGD, dus parkeren bij de sportvelden en een klein stukje lopen via het kleine paadje - Bij klachten thuisblijven en laat je testen! We hopen dat jullie er weer zin in hebben om te sporten of anderen te ontmoeten, maak er gebruik van; je bent van harte welkom!

racket met 2 shuttles

 

Jeugd: Vanaf dinsdagavond 11 mei is de jeugd wel weer begonnen te trainen, maar dan buiten. Zij deden dat op het sportterrein van RCN de Roggeberg onder begeleiding van Willem v/d Berg en Jan Woering. We zijn hier erg blij mee al is het na een lange periode van niet sporten wel moeizaam om weer te beginnen. Vanaf komende week dus weer in de sporthal!

Poiesz jeugdsponsoractie De uitslag van de Poiesz jeugdsponsoractie welke dit jaar door onze afdeling geregeld moest worden heeft € 1292,- opgebracht. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee! Samen met de ander afdelingen van AFC zal dat verdeeld worden en aan onze sporten tegoed komen. Bedankt voor al jullie muntjes!

poiesz.jeugd

Contributie seizoen 2020/21 Het lopende seizoen hebben we niet kunnen sporten zoals we gehoopt hadden. Dat had ook gevolgen voor de te innen contributie, deze is tijdelijk stopgezet. Onze lasten gingen omlaag omdat wij ook onze zaalhuur niet hoefden te betalen. Een aantal kosten liepen wel door, deze konden we gelukkig betalen uit de contributies van de eerste kwartalen. Wij hopen dat het komende seizoen alles weer normaal zal verlopen en we dus de contributie inning ook weer kunnen opstarten. Heb je hierover vragen, bel Roel of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zomerstop Wij weten nu nog niet precies tot hoe lang we nog doorgaan, dat hangt ook van jullie af (opkomst). De start van het seizoen 2021/2022 lijkt nu nog ver weg maar deze is dichterbij dan je denkt, en zal in de laatste week van augustus 2020 zijn. We hopen en verwachten dat alles dan weer een beetje normaal zal zijn en we dus ook weer normaal kunnen sporten.

Rest mij nog om iedereen namens het bestuur een mooie, warme en zonnige zomer te wensen, in de hoop dat de zon onze stramme botten snel met warmte komt verwennen. Bestuur: Gerda, Siepie, Jan, Teun en Roel

fijne vakantie

Beste Badmintonners, ouders en belangstellenden,
 
Het is al weer eind mei, de laatste nieuwsbrief dateert van februari 2021 en daarin stond dat
we hoopten weer snel een shuttletje te kunnen slaan maar helaas dat was ijdele hoop.
Gelukkig is er nu afgekondigd dat er weer meer mogelijk is.
Dat komt er in het kort op neer: we mogen weer samen de zaal in!
Nog net voor de zomervakantie is er de mogelijkheid om tegen een shuttle aan te slaan.
Komende dinsdagavond 25 mei starten we met de jeugd vanaf 18.30 uur in de sporthal
Daarna zijn de volwassenen ook welkom.
Afgesproken is dat we stoppen om 21.30 uur.
Ook donderdagmorgen 27 mei zijn de badmintonners weer welkom van 9.30 uur 10.30 uur.
Er zijn echter nog wel een paar regels:
- De kantine is gesloten
- De tribunes zijn gesloten
- Kleedkamers zijn gesloten, dus thuis omkleden (alleen even van schoenen wisselen)
- Het parkeerterrein is in gebruik bij de GGD, dus parkeren bij de sportvelden en een
klein stukje lopen via het kleine paadje
- Bij klachten thuisblijven en laat je testen!
We hopen dat jullie er weer zin in hebben om te sporten of anderen te ontmoeten, maak er
gebruik van; je bent van harte welkom