De sportvereniging van Appelscha

Start van het Badminton seizoen 2020/2021

Beste badmintonner, ouders en belangstellenden, We gaan komende week weer van start met het nieuwe sport seizoen.

opslag

 

Het is al een hele tijd geleden dat we samen op de sportvloer hebben gestaan! Halverwege maart 2020 werd ons door de overheid verboden om nog samen te sporten, er kwam abrupt een einde aan het seizoen 2019/20. We hebben nog overwogen om in juli weer op te starten, maar om diverse redenen daar toch maar van afgezien (mooi weer, allerlei protocollen en de beschikbaarheid van de sporthal). Helaas is het Covid virus nog steeds niet verslagen of verdwenen dus daar zullen we toch rekening mee moeten houden.

Dit betekent dat de onderstaande maatregelen gelden:

- thuis omkleden en alleen in de kleedkamer je sportschoen aan/uit doen

- ook thuis douchen na afloop van de trainingen

- de horeca in de sporthal is nog gesloten

- mocht je verkoudheidverschijnselen vertonen of je niet lekker voelen, blijf @ home, zo vorm je voor de andere aanwezigen geen besmettingsbron

- de 1 ½ meter maatregel is niet van toepassing op de sportvloer maar daarbuiten wel!

Ook is het ons aanbevolen een presentielijst bij te houden wie op de dinsdagen en donderdagen aanwezig is in de sporthal. Deze zal ter plekke liggen om daarop je aanwezigheid even af te vinken. Wij zullen op deze manier opstarten, en hopen dat allerlei beperkingen zo spoedig mogelijk zullen worden opgeheven! Ondanks al deze perikelen hopen we dat jullie weer zin hebben in de shuttle ook al zal het mooie weer misschien nog wel een extra drempel zijn. Bedenk dan er komen nog meer mooie dagen. De trainingen zullen ook weer opgestart worden, want ook de verschillende competities gaan weer beginnen. Voor de jeugd zijn de programma’s al bekend gemaakt en deze zullen zo snel als mogelijk uitgereikt worden. In een aantal teams gaan we samenwerken met jeugdspelers uit Dwingeloo. We verwachten dat hieruit een win – win situatie ontstaat.Betere teamindeling qua leeftijdsopbouw en spelniveau. Willem en Roel hebben deze samengestelde teams zo goed mogelijk ingedeeld al blijven deze natuurlijk altijd betwistbaar.

Start met beleid want een blessure is zo opgelopen. We hebben allemaal een hele tijd niet op de sportvloer gestaan. Ook al heb je tijdens de lange zomerstop een andere sport opgepakt dat wil beslist niet zeggen dat je geen blessure op kunt lopen! Denk aan jezelf, het zou erg jammer zijn dat je na een paar keer badminton weer langdurig aan de kant komt te staan.

Ons seizoen start op dinsdagavond 18 en op donderdagmorgen 20 augustus.

Hieronder staan de tijden:

-  Jeugd op de dinsdagavond 18.30 – 20.00 uur

-  Volwassenen op de dinsdagavond 20.00 – 22.00 uur

-  Volwassenen op de donderdagmorgen 9.30 – 10.30 uur

Wij wensen jullie allemaal een mooi, blessurevrij en sportief seizoen! Mocht je een vriend(in), familielid, buur of partner hebt, laat deze eens kennis maken met onze sport, dus neem hem/haar mee!

Bestuur AFC badminton

 

Ons oud lid Janet Wagt heeft samen met haar Joop dochter Julia op 18 juli 2020 gekregen. Joop en Janet de Jong van harte gefeliciteerd! Hieronder even hun geboortekaart.

Geboortekaartje Janet