De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Het nieuwste team speelde een hele goede thuiswedstrijd tegen Ruinen. (16 april)

Op dinsdagavond speelde Appelscha 5 een thuiswedstrijd tegen

Ruinen 5. Carla, Arris, Hielke en Jesse stonden in het veld.

Even na 20.00 uur begonnen de dames en heren dubbelspelen.

Carla en Arris speelden een goede 1e set, die ze dan wel verloren maar met een minimaal verschil. De 2e set verloren ze met een nog kleiner verschil. Jesse en Hielke deden het heel goed en wonnen hun 1e set. De 2e set werd met klein verschil verloren, maar in de 3e set waren ze weer geweldig op dreef en sloten ze af met winst! Goed gedaan mannen!!

De mixpartijen konden ook gelijktijdig worden gespeeld. Carla en Jesse verloren deze strijd helaas. Met Carla en Hielke ging het gelukkig beter, zij wonnen allebei hun sets.

De stand was dus even gelijk, het zou van de enkelspel partijen afhangen, hoe de eindstand zou worden.

De dames Carla en Arris stonden gelijktijdig in het veld, omdat er nog steeds twee velden beschikbaar waren. Carla speelde echt goed, maar verloor helaas toch haar beide sets ook al was het met een klein verschil. Arris verloor ook beide sets met een iets groter verschil.

Helaas was Jesse niet in goede doen, hij was deze avond n.l. al een paar keer gevallen en kon zijn 2e set echt niet meer spelen. Dat was jammer, want heel misschien had het team dan nog gelijk kunnen spelen. Hielke maakte er een lange wedstrijd van, hij verloor zijn 1e set nogal fors, maar kwam hierna in de goede vorm.

De 2e set won hij met klein verschil en de 3e set met maar 2 puntjes verschil. Goed gedaan man!

De eindstand was dus maar een klein verlies van 3-5. Ruinen speelde heel goed, maar “ons” jongste team deed het ook heel goed!

De kijkers konden weer echt genieten van deze wedstrijd !!!

 

Annie de Vries