De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

De wedstrijd van Appelscha 3 was super spannend (9 april)

Aangezien Appelscha 3 en Appelscha 2 dit seizoen in de zelfde poule zijn ingedeeld was Zuidwolde 2 alweer bij ons in Appelscha op bezoek. Hier werden de nodige grapjes over gemaakt. Berend viel net als vorige week bij Appelscha 2 ook nu weer in. Marian speelde deze keer in haar eigen team, wat even uitgelegd moest worden daar zij vorige week voor Appelscha 2 was ingevallen. Natuurlijk waren Chris en Aafke ook als thuisspelers aanwezig.

Gelukkig waren er weer twee velden beschikbaar, zodat de dubbelspelen gelijktijdig konden worden gespeeld. Berend en Chris speelden een geweldig spannende 1e set, die ze met het kleinste verschil wonnen. In de 2e set wonnen ze met meer verschil. Aafke en Marian hadden het moeilijk met de tegenstander en verloren helaas beide sets.

Aafke en Chris begonnen hun mix voortvarend met winst in de eerste set. De 2e set werd jammer genoeg verloren, zodat er een 3e set gespeeld moest worden. Deze set ging erg gelijk op en leidde tot een mooie winst ook al was het met een super klein verschil. Bij Marian en Berend wilde de 1e set niet zo goed. De 2e set, daarentegen, was geweldig goed en wonnen ze met 23-21. In de 3e set was het alweer erg spannend, helaas eindigde deze set in 21-23. De tussenstand was nu gelijk, maar hoe zou het aflopen?

Chris was geweldig op dreef in zijn enkelspelpartij, hij won dan ook vrij gemakkelijk! Super Chris! Berend had er meer moeite mee, toch ging de strijd gelijk op in de 1e set en won hij met 22-20. De 2e set won hij met veel groter verschil. Prima meneer de invaller!!

Nu was de voorsprong even bij Appelscha, maar de Zuidwoldenaren gaven het nog niet op!

Aafke ging met haar enkel goed van start, en won de 1e set met 2 punten verschil. In de 2e set was te zien, dat het niet mee zo lekker ging, en deze set verloor ze dan ook. Er zou nu een 3e set gespeeld moeten worden, maar daar zag Aafke van af. Nu hing het van Marian af, of het winst werd of gelijk spel. Ze won haar 1e set, maar verloor de 2e set. Zij speelde wel een 3e set, maar het lukte haar niet om de winst binnen te halen. De dames van Zuidwolde leidden hun team naar een gelijke stand van 4-4!

Beide teams hebben super goed gespeeld, laat dat duidelijk zijn! Dus voor alle spelers een groot compliment! De toeschouwers hebben weer echt genoten!

 

Annie de Vries