De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Wel verloren maar niet slecht gespeeld door Appelscha 2 (23 april)

Dinsdag avond speelden Ettje, Siepie, Jan en Klaas tegen Staphorst 1.

Even na 20.00 uur werd er begonnen met de heren en dames dubbelpartijen. Jan en Klaas verloren hun 1e set met een niet al te groot verschil. Tijdens de 2e set kwam de hoop bovendrijven dat ze die zouden winnen, maar helaas lukte dat net niet. Ze verloren met 22-24, des al niet te min was het prachtig om naar te kijken! Ettje en Siepie verloren hun beide sets.

Siepie en Jan hadden een goede 1e set in de mix die ze helaas net aan verloren, in de 2e set lukte het hen niet meer om in de buurt van de Staphorsters te blijven. Ettje en Klaas hadden een prachtige 1e set die ze met redelijk verschil wonnen, de 2e set echter verloren ze met 2 puntjes verschil. Helaas wilde het in de 3e set ook niet zo goed, waardoor er wederom een verliespuntje werd opgelopen.

Tja, hoe zouden ze hun enkelpartijen spelen? Afwachten maar.

Jan won zijn 1e set, dus rees er hoop op misschien nog een gelijk spel.

Maar de 2e set verloor hij, dus moest er nog een 3e set gespeeld worden.

Die 3e set verloor hij met maar een klein verschil, maar toch was iedereen een beetje teleurgesteld, want winst zou er nu niet meer inzitten, Jammer! Met Klaas ging het meteen al niet zo goed, hij verloor zijn beide sets. Ettje was heel goed op dreef, zij won beide sets!

Prima meid!!! Zij voorkwam dat er een 0 stand zou komen. Siepie verloor haar beide sets , dus werd de eindstand 1-7.

Er waren vanavond echt prachtige sets te zien, dus ondanks het verlies wel genieten voor de kijkers!

 

Annie de Vries