De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Superwedstrijd AFC 4 tegen Ruinerwold 1 (19 maart)

Dinsdagavond 19 maart speelden deze twee teams tegen elkaar.

De spelers van Appelscha waren Jannie, Sytske, Berend en Kees. Na wat ingespeeld te zijn werd er even na 20.00 uur begonnen aan de dames en heren dubbelspelen. Berend en Kees zorgden er meteen voor, dat een driesetter gespeeld moest worden.

Ze verloren de 1e set maar de 2e en de 3e set werd gelukkig in hun voordeel beslist! Jannie en Sytske begonnen heel goed en wonnen de 1e set vrij gemakkelijk. Er volgde een spannende 2 de set waar de kijkers aan de kant erg in meeleefden, deze werd uiteindelijk in het voordeel van Appelscha beslist met een stand van 23-21. Prachtig gedaan hoor!

Nu was het tijd voor de mixen. Berend en Sytske beten de spits af, ze hadden er zin in want ze wonnen voortvarend hun 1e set.

De 2e set was heel spannend en werd net aan verloren. Dus er moest weer een 3e set aan te pas komen. Ze konden opgelucht ademhalen, want deze set wonnen ze! Goed hoor! Jannie en Kees wonnen met een heel klein verschil hun 1e set, maar de 2e set, u raad het al, werd verloren, al was het met het kleinste verschil. De winst werd behaald in de 3e set. Geweldig!

Sytske begon haar enkel met een goed resultaat. Haar tegenstandster kon toen niet meer verder, dus hoefde ze niet voor de 2e set de baan in. Berend stond toen weer in het veld, hij maakte er een 3e set van.

Hij verloor de 1e met klein verschil maar de 2e en de 3e set won hij.

Jah, jah!

Al was het spannend, Jannie won haar partij in 2 sets. Wauw! Toen moest Kees nog aan de slag. Zijn tegenstander kon helaas niet verder, waarna zijn maatje het overnam. De 1e set was super spannend, deze won Kees met een score van 26-24. Een prachtige set man! Helaas verloor hij de 2e en 3e set. Toch goed gedaan Kees!

De eindstand werd 7-1. Het was genieten, want ondanks de gewonnen punten kregen ze wel veel tegenstand!

 

Annie de Vries