De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Zeer goede prestatie van Appelscha 3 tegen Zuidwolde 2 (12 maart)

Op dinsdagavond 12 maart 2019, speelden Aafke, Marian, Berend (als invaller voor Jurjen en Chris) hun laatste competitie wedstrijd.

Berend en Chris wonnen hun 1e set met enige moeite, maar de 2e set ging hen makkelijker af. Ze begonnen dus met winst!

Marian en Aafke wonnen met gemak hun 1e set , maar de 2e set ging verloren, dus was er een 3e set nodig om de winnaar aan te wijzen. Gelukkig lukte hen dat!

Aafke en Chris speelden samen de mix, zij presteerden het ook om een driesetter binnen te slepen. In hun 2e set liep het niet zo goed, maar de 3e set lukte het hen toch om te winnen ondanks dat de spanning om te snijden was! Goed hoor! Marian en Berend moesten er hard aan trekken, ook zij hadden een driesetter. De 2e set was super spannend, en het lukte hen net niet om die te winnen. Deze eindigde in 20-22. Gelukkig lukte het in de 3e set wel weer om te winnen. Super!

Ja, ja, verliezen kon niet meer, maar hoe zou het gaan met de enkelspelen? Chris won met enige moeite zijn 1e set, maar de 2e set ging fantastisch, dus was de overwinning al binnen. Aafke gooide alles in de strijd en wist met heel veel moeite uiteindelijk ook te winnen. Geweldig!

Siepie kwam even langs om de schrijfster te druppelen voor een operatie van de volgende dag. Ze meldde ook, dat zij op huis aan ging, en dat ik mee mocht rijden, dat was natuurlijk beter dan een half uurtje lopen.

De spelers hadden er begrip voor en Marian melde via een chat, dat ze deze super goede wedstrijd hadden gewonnen met 8-0. Een groot compliment voor jullie mensen!!!

 

Annie de Vries