De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Appelscha 5 verloren met 2-6, maar goed gespeeld (19 februari)

De spelers van Appelscha 5 speelden tegen Staphorst 4 op dinsdag 19 februari. Carla, Silvia, Hielke en Jesse waren de spelers die deze avond in het veld stonden.

De dames speelden een hele goede dubbelpartij. De 1e set wonnen ze nl. met 3 puntjes verschil en de 2e set, die haast nog spannender was, konden zij ook met 2 punten verschil binnen halen. Prima gedaan meiden! Hielke en Jesse hadden het heel moeilijk, zij zetten zich volledig in maar beide sets lukte het hen niet om te winnen. Jammer hoor jongens!

Silvia en Hielke speelden samen de mixpartij. Het ging hen de 1e set niet voor de wind en zij verloren deze dan ook, zo ook konden ze de 2e set niet in hun voordeel omzetten. Ook al streden Carla en Jesse voor wat ze waard waren, het wilde hen niet echt lukken de puntjes binnen te halen, zij verloren hun beide sets.

Nu moesten de 4 enkelpartijen nog worden gespeeld. Silvia begon met een zware 1e set. Na wat overleg aan de kant ging ze een iets andere tactiek toepassen en lukte het in de 2e set een stuk beter. Het was steeds spannend, maar helaas kon ze er net geen 3e set uitslepen, ze verloor met 21-23. Wel goed gespeeld! Hielke had een heel goede tegenstander en verloor daardoor beide sets. Carla speelde een geweldig spannende 1e set die ze met 23-21 wist te winnen. Er waren prachtige slagenwisselingen te zien! Ze kon daarna ook de 2e set redelijk op haar gemakje winnen, wauw goed hoor Carla!

Jesse had een hele worsteling met zijn tegenstander, hij verloor ondanks zijn geweldige inzet. Goed gespeeld hoor!

De eindstand werd 2-6, vergeet niet dat het pas het eerste seizoen is van dit kersverse team. Volgend seizoen gaan jullie vast beter uit de strijd komen, want het is te zien, dat er met wat meer tactiek meer uit te halen valt! Heb echt wel van jullie zitten genieten!        

    

Annie de Vries