De sportvereniging van Appelscha

Op dinsdagavond 29 januari 2019 speelde Appelscha 4 tegen Ruinen 4. Alle vaste spelers namelijk: Janny, Sytske, Berend en Kees, waren aanwezig.

Even na 20.00 uur begon de herendubbel van Berend en Kees.

De dames konden niet gelijk aan de slag, omdat alle andere velden bezet waren. De heren maakten het meteen super spannend, want ze scoorden in beide sets 21-19. Er waren prachtige rally’s te zien.

Bij Janny en Sytske was het zo mogelijk nog spannender, want ze wonnen hun 1e set redelijk gemakkelijk. De 2e set was echt super spannend maar die verloren ze met 20-22. Dus moest er een 3e set aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. Gek genoeg wonnen ze deze set weer redelijk gemakkelijk, dat was wel leuk toch dames!

Berend en Sytske speelden als eersten hun mix.

De 1e set spande het erom, maar zij wonnen deze toch ook al was het met een klein verschil.

In set 2 ging het iets gemakkelijker al deden de tegenstanders er alles aan om te winnen. Janny en Kees speelden hun 1e set met gemak, in de 2e set hadden zij het veel zwaarder maar toch haalden zij de winst alsnog met klein een verschil binnen. Prachtig!

Nu moesten de enkelspelen nog gespeeld worden, maar de wedstrijd verliezen konden ze al niet meer. Berend kreeg de nodige tegenstand, maar won zijn beide sets. Janny had heel wat meer moeite, haar tegenstandster was te goed, waardoor ze verloor. Kees had een superspannende 1e set, maar hij won hem wel met maar 2 puntjes verschil. Tijdens de 2e set had hij minder moeite en kon hij de winst binnen halen. Sytske vocht voor wat ze waard was, al was de 1e set geen makkie, toch won zij deze, waarna zij ook de tweede set vrij gemakkelijk binnen sleepte.

Hoewel Ruinen 4 heel veel tegenstand bood, had dit team een 7-1 overwinning. Super mensen, iedereen die jullie heeft zien spelen heeft genoten!