De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

De 2e thuiswedstrijd van Appelscha 5 was spannend! (4 December)

Op dinsdagavond 4 december 2018 speelde bovenstaande team tegen

Staphorst 3. Spelers van het thuisteam waren Arris, Carla,Jesse ( Jacco) en Hielke. Voor mensen die dat nog niet weten: Jacco heeft gemeld, dat hij zijn naam heeft verandert in Jesse. Hielke was gevraagd, om in te vallen voor de geblesseerde Evert.

Even na 20.00 uur werd er begonnen aan de dubbelspel wedstrijden, er waren deze keer weer 2 velden beschikbaar. Arris en Carla wonnen hun 1e set vrij vors zodat het leek of het een makkie zou worden, maar dat was niet het geval. De 2e set verloren ze nl. al was dat met een zeer klein verschil en dat betekende dus dat er en 3e set gespeeld moest worden om de winnaar aan te wijzen. Gelukkig wonnen ze deze set met redelijk groot verschil. Hielke en Jesse verloren jammer genoeg beide sets, al speelden ze echt wel goed en deden ze flink hun best.

Arris en Hielke wonnen hun 1e set van de mix met klein verschil.

De 2e set was onwaarschijnlijk spannend, maar die werd met

27-28 verloren, dus diende zich al weer en 3e set aan. Helaas verloren zij die, ook al was het maar op het nippertje. Carla en Jesse verloren hun 2 sets, al werkten ze natuurlijk keihard.

Nu moesten de enkels nog gespeeld worden. Ondanks het harde werk dat Arris leverde, lukte het haar niet om te winnen. Carla deed het tegenovergestelde. Zij won haar beide sets, wat het 2e punt opleverde.

Jesse lukte het in geen van beide sets om te winnen, maar iedereen kon zien, dat hij heel erg zijn best deed! Hielke maakte er een lange partij van, hij won zijn 1e set , maar hij verloor de 2e set. Dus alweer een 3 setter. Gelukkig won hij deze set wel, zodat de eindstand op 3-5 uitkwam. Bij hun 1e thuiswedstrijd scoorden ze maar 1 puntje. Dat is toch mooi een verschil van 2 punten!

Super goed gedaan mensen!

 

Annie de Vries