De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Eerste thuiswedstrijd van Appelscha 5 (13 november)

Appelscha 5 is het nieuwe team in de Dorpencompetitie. Het team is samengesteld uit recreantenspelers die heel veel zin hadden om competitie te spelen. Ze hadden al 2 uitwedstrijden gespeeld en nu mochten ze thuis aan de bak tegen Diever 1. De spelers waren: Arris, Carla, Evert en Jacco. Er zijn ook nog enkele reserves, die eventueel kunnen invallen.

De hele avond waren er 2 velden beschikbaar, dus kon er mooi doorgespeeld worden. Evert en Jacco konden het niet bolwerken tegen de heren uit Diever, maar ja die nemen met hun team ook al 20 jaar deel aan wedstrijden en stonden op de 1e plek van deze poule.

Arris en Carla speelden heel goed en haalden daarmee een winstpunt binnen. Heel goed dames!

In de mix waren Arris en Evert behoorlijk op dreef, toch verloren zij helaas wel beide sets ook al was dit maar met een zeer klein verschil. Carla en Jacco hadden moeite om bij hun tegenstander te blijven, alhoewel het hun aan inzet totaal niet ontbrak verloren zij beide sets. Arris kon in de 1e set van haar enkel redelijk bij haar tegenstandster blijven maar verloor toch de partij. In de 2e set leek de vermoeidheid toe te slaan en verloor ze ook deze set. Helaas!

Carla kon de tegenover haar staande speelster niet echt bijbenen, jammer, het werden ook voor haar verliespunten. En zo was ook de tegenstander van Evert té goed voor hem, Evert kon niet bij hem in de buurt komen. Jacco deed het heel goed, maar kon ook net niet winnen.

De einduitslag was 1-7, wat niet betekent dat jullie als nieuw team slecht speelden, zeker niet! Naarmate ervaring groeit, stijgen daarmee uiteraard ook de prestaties...

Dus mensen: koppie niet laten hangen hoor!!!!

Zettum op!!!!

Annie de Vries