De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Een super winstpartij voor Appelscha 1 tegen Staphorst.

In mijn schema stond deze wedstrijd voor volgende week dinsdag gepland, maar de spelers hadden beslist dat het een weekje eerder zou gebeuren. Voor mij geen probleem, toen het bestuur mij een mailtje stuurde dat er een wedstrijd was. Kon ik nog even lekkere warme kleding opzoeken. De spelers van Appelscha waren Janet en Ruth, Teun en de laatste tijd vaste invaller, Stefan.

Even na 20,00 uur begonnen de heren met de dubbel partij. Zij wonnen hun beide sets, dus het begin was goed! De beide dames deden niet voor hen onder, want zij wonnen hun beide sets met een iets groter verschil. Ruth en Teun starten als eerste hun mix. Hierbij hadden ze een 3 de set nodig, die gelukkig tot winst leidde. Bij Janet en Stefan was het toch iets anders, zij wonnen nl. in 2 sets. Tjonge, mensen zei ik; jullie kunnen nu al niet meer verliezen!

Stefan begon als eerste aan zijn enkelspel. De 1e set ging heel gemakkelijk voor hem, maar in de 2e set moest hij veel meer moeite om te winnen. De tegenstander zat nu echt wat beter in het spel. Toch haalde Stefan de winst wel binnen. Teun had in beide sets goede tegenstand, maar hij redde het wel om ze allebei binnen te halen. Janet was de laatste die nog in het veld stond. Zij won ook haar beide sets, al kostte het ook haar de nodige moeite. Vroeg me al af, waarom Ruth niet aan haar partij begon, maar het bleek dat haar tegenstandster door een blessure niet in staat was te spelen.

Deze wedstrijd werd dus met 8-0 door Appelscha 1 gewonnen. Weer zo’n geweldig leuke wedstrijd om naar te kijken!

Annie de Vries