De sportvereniging van Appelscha

Op 9 januari 2018 mocht Appelscha 4 als eerste team aan de bak voor een thuiswedstrijd. Het was in het begin wel een beetje merkbaar dat de trainingen, vanwege de feestdagen, een aantal weken stil hadden gelegen. Zowel onze spelers als de bezoekers uit Hoogeveen 4 leken daar een beetje last van te hebben.

Doordat er bij aanvang van de avond nog niet veel mensen op de training aanwezig waren, konden er 2 velden worden gebruikt.
Berend en Kees kregen in de dubbel best veel tegenstand, maar ze wonnen toch redelijk gemakkelijk hun beide sets. De dames hadden wat minder tegenstand te verduren, zij konden de winst in 2 sets binnen halen.

Jannie en Kees vochten als leeuwen voor de winst. De 1e set eindigde zelfs in 20-22. Ook in de 2e set was het een gelijk opgaande race maar helaas konden ze die toch niet winnen. Sytske en Berend hadden een ander soort wedstrijd. Zij wonnen hun eerste set vrij gemakkelijk, maar in de 2e set ging het precies andersom, en waren de tegenstanders beter. Dus was het gevolg, dat er een 3e set aan te pas moest komen om de winnaar aan te wijzen. Helaas viel dat de verkeerde kant op voor Sytske en Berend. Jammer hoor!

De eerste enkel werd gespeeld door Kees. Hij was goed op dreef in beide sets, alhoewel het er in de 1e set best om spande, was de winst voor hem. Waarschijnlijk had zijn tegenstander hierna de hoop opgegeven, want Kees won de tweede set met gemak.

Jannie speelde ook goed al moest ze er in beide sets hard voor werken. Ze haalde haar punt binnen. Berend speelde een super spannende wedstrijd. De 1e set sloot hij met verlies af, maar de 2e won hij. Dat betekende dus dat er een 3e set kwam. Deze set was erg spannend, maar eindigde met 22-20 voor Berend. Goed man!

Sytske deed het ook heel goed. Zij had maar 2 sets nodig om met winst te eindigen. Dit betekende dus een eindstand van 6-2 voor Appelscha 4.

Wat een prachtig begin van het Nieuwe jaar was dit. Folle lok en Seine kwamen veel mensen wensen, nou die wens kwam vanavond dus uit!