De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Nieuwjaarstoernooi Zuidwolde

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Badminton
Datum
2 januari 2019 20:00

Uitnodiging nieuwjaarstoernooi

Beste leden en andere verenigingen, Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor ons nieuwjaarstoernooi. Zoals gebruikelijk worden de verenigingen uit de dorpencompetitie weer uitgenodigd om een mix toernooi te komen te spelen in Zuidwolde.

Het toernooi wordt op woensdag 02 januari 2019 gehouden. We beginnen om 20.00 uur met de wedstrijden, graag uiterlijk 19.45 uur aanwezig zijn voor de inschrijving. Het entreegeld voor dit toernooi bedraagt € 8,- per koppel. Deze bijdrage kan voor aanvang van de wedstrijden in de zaal worden betaald. (graag gepast betalen)

Jullie kunnen als koppel of individu opgeven. In het laatste geval zullen wij een mix koppel vormen met een andere dame of heer (indien mogelijk). Omdat we de indeling moeten voorbereiden kun je je tot en met Maandag 17 december 2018 opgeven. Er kunnen maximaal 40 koppels meedoen. VOL=VOL

Bij het opgeven graag onderstaande gegevens doorgeven:

Graag het volgende vermelden: Naam: Partner: niveau/poule dorpencompetitie:

Je kunt je alleen opgeven via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag als onderwerp vermelden ‘nieuwjaarstoernooi’ Er wordt een bevestiging van opgave gestuurd.

We hopen dat de opkomst net zo goed zal zijn als voorheen. Graag tot ziens op woensdag 02 januari 2019!

De Activiteitencommissie Badmintonvereniging De Slagen Zuideresweg 1 a Zuidwolde

 
 

Alle datums

  • 2 januari 2019 20:00