De sportvereniging van Appelscha
AFC Appelscha

Set-up actie

setup

Set-up actie AFC volleybal

Wij zijn gestart met een nieuwe actie. Iedereen die lid is, of op een andere manier betrokken is bij AFC Volleybal, vragen wij om hun talenten, kwaliteiten, interesses en creatief vermogen beschikbaar te stellen aan de vereniging.

Talenten of interesses die kunnen worden ingezet zijn bijvoorbeeld; oppassen, boodschappen doen, sinterklaasgedicht maken, kerstboom optuigen, rommel naar de afvalstort brengen, hond uitlaten, dakgoten reinigen, strijken of herstelwerkzaamheden met de naaimachine. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om gereedschap tijdelijk beschikbaar te stellen, of bijvoorbeeld een aanhangwagen of steiger uit te lenen.

Meedoen is geheel vrijblijvend en iedereen kan zelf aangeven op welke wijze hij of zij een extra bijdrage wil leveren aan onze vereniging. Hopelijk kunnen we elkaar met deze actie op een leuke manier elkaar de bal toespelen en samen scoren.

Doel
Het doel van deze actie is extra geld inzamelen om leuke activiteiten te kunnen organiseren voor alle leden en tegelijkertijd de onderlinge betrokkenheid tussen de leden van onze vereniging nog verder te vergroten. Zo kun je op 8 juli een nederlands dames volleybal wedstrijd tegen Thailand aanmoedigen. Wil je je inschrijven om de nederlandse volleybal dames aan te moedigen op 8 juli? klik dan hier. (klik op registreren om je aan te melden).

 

Hoe werkt het?
Vraag en aanbod komt op een "geheime" vraag-en aanbod facebookpagina te staan, hierop kan dan gereageerd worden door rechtstreeks contact op te nemen met de persoon die vraag/aanbod heeft geplaatst. Een tussenstand wordt via de nieuwsbrief en/of facebook gegeven. De eerste ‘uitwisselingen’ van vraag en aanbod hebben inmiddels plaatsgevonden. Als er een uitwisseling is geweest maak dan een leuke foto van de actie! 

 

Lid worden van de facebookpagina?
Ben je nieuwsgierig naar de ‘geheime’ Set-Up facebook pagina en wil je graag aansluiten, dan kan je dit  laten weten via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of iemand die al lid is vragen of die jou lid wil maken.